forside

AKVA group Land Based Norway

AKVA group Land Based Norway AS (tidligere Plastsveis AS) ble etablert i 1988 for å tilby røranlegg og sveisetjenester til oppdrettsnæringen. Gjennom 1990 årene utviklet selskapet også produkter til landbruk og ble i 1994 sertifisert av Landbrukstilsynet for tetting av silo og gjødsellager. I 1998 videreutviklet selskapet metoden for tetting av silo til også å kunne brukes på oppdrettskar. Vi leverte vårt første komplette landbaserte oppdrettsanlegg i 1999.

AKVA group Land Based Norway har spesialisert seg på klekkeri, yngel og påvekstanlegg. Spydspissen har vært egenutviklede kar i HDPE (high density polyethylene) i kombinasjon med komplette røranlegg. Etter hvert har vi utviklet utstyr i tilknytning til kar, avløp, innløp, fisketransport og dødfisk håndtering slik at vi er i stand til å planlegge, prosjektere, produsere og bygge nøkkelferdige anlegg. Vi er ofte preferert partner når kunden skal planlegge og bygge anlegg, og ble som eneste utstyrleverandør valgt inn i Standard Norges komité for utarbeidelse av ny norsk standard for landbaserte oppdrettsanlegg.

Som ledende leverandør til landbasert oppdrett har vi vært en naturlig samarbeidspartner for en rekke leverandører til næringen. Etter å ha samarbeidet på flere prosjekter valgte AKVA group ASA å kjøpe seg inn som majoritetseier våren 2013. Sammen kan vi levere alle produkter og tjenester som inngår i et landbasert oppdrettsanlegg. Med dyktige fagfolk er vi en pålitelig partner med et komplett spekter av utstyr og tjenester som gir våre kunder trygghet både i byggefase og driftsfase.
Avløpskasser

Oppdrettstanker

Vi har prosjektert og levert komplette settefiskanlegg i en årrekke med gode tilbakemeldinger. Prosjektene designes detaljert i 3D med Vectorworks.
Rør og rørdeler

Rørsveising

Skreddersydde rørinstallasjoner utføres av dyktige montører som også er serifiserte rør- og ekstrudersveisere. Rør opp til 1200 mm diam. kan leveres.
Spesialtanker og kar

Avløpskasser

Skreddersydde rørinstallasjoner utføres av dyktige montører som også er serifiserte rør- og ekstrudersveisere. Rør opp til 1200 mm diam. kan levere
Spaltesikter

Spaltesikter

Vi leverer ulike systemer for oppfanging av fisk. Rustfrie stålgitter med spalter er helt perfekte for høy vannstrøm. De selvrensende gitrene krever lite vedlikehold og har lang levetid.
Veggplater

Veggplater

Plastsveis leverer veggplater i PE og PP til kledning av tanker, vegger og siloer. Materialene tåler syre, saltvann, gjødsel og de aller fleste kjemikalier. Lang levetid.
 
Flytebrygger

Flytebrygger

Plastsveis leverer solide understell samt komplette flytebrygger. Flyteelement produseres av PE80 rør og fylles med isopor før endelokk og innfestingsbranketter sveises på. Som tilbehør leverer vi fenderlist samt hjørne/sidebeslag med påsveiset pullert.
 
Fisketransport kumme

Fisketransport

Vi tilbyr komplette rørsystemer og tankanlegg inkludert røranlegg til transport av fisk og oppsamling av dødfisk. Vi leverer også spesialutstyr for enklere tilkobling til rørsystemet.
Munker

Munker

Skreddersydde rørinstallasjoner utføres av dyktige montører som også er serifiserte rør- og ekstrudersveisere. Rør opp til 1200 mm diam. kan leveres.
Strålerør

Strålerør

Skreddersydde rørinstallasjoner utføres av dyktige montører som også er serifiserte rør- og ekstrudersveisere. Vi kan levere rør opp til 1200 mm i diameter. 
Helgeland-Plast_negative_web
Akvagroup-LB_negative02
Akvagroup-logo_Footer
AKVA-marine-service-logo
AKVA_Sperre_ROV_Invers_Logo
Egersund-Trading_logo
Egersund-Net_logo
Personvern